Lid of donateur worden

Als lid of donateur van de Banning Vereniging ondersteunt u de vereniging en haar activiteiten. Met uw contributie of donatie kunnen we onze activiteiten voortzetten en verder ontwikkelen, zoals de Banningleergang, de Banningprijs, het Trefpunt PvdA en Levensovertuiging en de halfjaarlijkse Banning Conferenties.

Als lid van de Banning Vereniging kunt u gratis deelnemen aan publieksactiviteiten van de vereniging. Foto: John Prins

Als lid van de Banning Vereniging:
– kunt u gratis deelnemen aan publieksactiviteiten van de vereniging;
– kunt u twee keer per jaar gratis een programma van de Rode Hoed bijwonen;
– ontvangt u twee keer per jaar het blad Tijd&Taak;
– ontvangt u maximaal zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief;
– hebt u stemrecht op de algemene ledenvergadering van de Banning Vereniging;
– ondersteunt u het werk van de Banning Vereniging.

U kunt de vereniging ondersteunen door lid te worden voor 40 euro per jaar. Mensen onder de 30 jaar en bijstandsgerechtigden betalen 15 euro.

Donateur worden
Als donateur van de Banning Vereniging:
– ondersteunt u het werk van de Banning Vereniging;
– ontvangt u twee keer per jaar het blad Tijd&Taak (bij donaties vanaf € 10,-);
– ontvangt u maximaal zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief.

U kunt zich aanmelden als lid/donateur door dit formulier in te vullen.

We zijn blij met elke donatie. U kunt uw donatie overmaken naar rekeningnummer NL87 TRIO 0198510039, t.n.v. Zingeving.net o.v.v. “Donatie”.